„On hulk rakendusi, mis aitavad mugavalt ja soodsalt parkida, valida kõige kiiremat teekonda, vältida ummikuid ja teeohtusid. Nii ei ole näiteks vaja autosse eraldi GPS-seadet, parkimisel tasuda sularahas või kui ka ummikusse satutakse, saab vähemalt kuulata enda lemmikmuusikat,“ ütleb Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema.

Seema valis pikaaegse autojuhina välja viis parimat rakendust, mida ta regulaarselt kasutab.

Waze

aitab autojuhtidel leida liikluses parima teekonna reaalajas ja teiste juhtide abiga. Seda peaks juht kasutama.

See on maailma suurim kogukonnal põhinev liiklus- ja navigatsiooniäpp. Autojuhid on ühendanud jõud ja jagavad reaalajas liiklus- ja teeinfot, säästes kõigi aega ja kütuseraha.

Nii saad sa sõpradelt märguandeid teel olevate ummikute, õnnetuste, ohtude, politseipatrullide kohta või ka infot kütusehindade kohta.

Waze on maailmas ja ka Eestis väga populaarne navigatsioonirakendus, mis on saadaval tasuta nii Androidi kui ka Apple'i telefonidele.

Pargi.ee

muudab parkimise eriti lihtsaks. Tuntud kasutusmugavuse tõttu, kuvades lähimaid parkimistsoone ja nende detailset infot koos uuendustega.

Äppi saab salvestada kuni viis autonumbrit, mis muudab mitme auto parkimise palju mugavamaks ja teenuse eest tasumine käib koos mobiiliarvega.

Rakendus kuvab detailselt kasutaja viimase kuue kuu parkimistehinguid ja võimaldab seada limiite ja meeldetuletusi. Pargi.ee'ga saab parkida Cityparki, Europarki ja AS-i Ühisteenused parklas. Tasuta allalaaditav nii Androidi kui ka Apple'i telefonidele.

Deezer

on üks suuremaid muusikastriimimise teenuseid ning praeguseks kasutab seda 16 miljonit inimest. Sisaldab 40 miljonit muusikapala ja on kättesaadav 183 riigis. Deezer pakub suurt valikut nii Eesti kui ka välismaiseid artiste, kogu täieneb iga päev uute lauludega.

Muusikat saab kuulata nutitelefonis, tahvel- ja sülearvutis ning seda ka ilma internetiühenduseta. Rakendus on tasuta nii iOSi kui ka Androidi telefonidele, Premium-versioonis on rohkem valikuid, näiteks saab kuulata muusikat ilma internetiühenduseta. Autosõit möödub kiiremini lemmikmuusika saatel.

Barking

on Eesti inimeste jaoks välja töötatud parkimisrakendus, millega saab parkida avalikkusele suletud olnud parkimiskohtadele nagu asutuste, korteriühistute ja eraparklad.

Äpi kaudu on kättesaadavad rohkem kui 4000 parkimiskohta, kuus pargib selle abil keskmiselt 22 000 inimest. Kasutaja saab interaktiivsel kaardil välja valida endale sobiva koha ja selle broneerida. See tagab, et parkimiskoht on parklasse jõudes reaalselt olemas.

Igatahes muudab äpp autojuhtide elu mugavamaks ja parkimine on soodsam kui linnatänavatel. Saadaval tasuta nii Androidi kui ka Apple'i telefonidele.

Here we go

on hea abimees välismaal reisivatele autojuhtidele, kaardi- ja navigeerimisrakendus, mida saab kasutada võrguühenduseta režiimis. Rakenduses on olemas kogu maailma kaardid ja neid saab riikide kaupa seadmesse alla laadida. Rakendus on tasuta nii Apple'i kui ka Androidi telefonidele.