Ligi kaks aastat hiljem on koostöö esimene vili avalikkuse ette vändanud: The Commuter ehk connected jacket ehk maakeeli internetiühendusega jakk.

Ah et milleks rõivaesemel on vaja interneti teel andmeid vahetada? Google'i Jacquard-tehnoloogia muudab denim-kanga žestitundlikuks pinnaks.

Jakil on käise küljes Bluetooth-nööp, mida saab Androidi nutiseadmega "paaritada", et telefonikõnele vastata, navirakendusest suuniseid tellida või muusikavaljust muuta. See kõik on võimalik näpuga jaki peal kaapsides, nagu see oleks nutiseadme ekraan. Lahe – nagu nutikell, mille saad endale selga tõmmata!

The Commuter ilmub müügile, USA-s hinnaga 350 dollarit, mis on meie rahas umbes 327,5 eurot.

[HILJEM LISATUD] Mõned ajakirjanikud on taibukat riietust juba lähemalt näha saanud. Engadget kirjutab, et puutetundlikud on 15 lõime (thread) jaki vasakul käisel, mis on "piisavalt nähtavad", et oleks mõistetav, kus näpuga siluda.

Kui jakiga ühenduse loonud Androidi seadmesse paigaldada äpp Project Jacquard, siis saad selles valida, millise käsu iga žest nutiseadmele edastab. Levi's lubab hiljem ka žeste lisada, et kasutajal oleks laiem mängumaa.