Kui Google oma pikaajalisele traditsioonile truuks jääb, siis kannab ka iga järgnev suur väljalase ühe võrra suuremat numbrit ja selle nimi algab tähestiku järgmise tähega, mis on ühtlasi mingi maiuse nimi.

7 N-ile järgnevad seega 8 ja O, aga mis maiusele see viitab? Seni polnud see teada, aga nüüd on liikvele läinud üks vihje.

Google'i tippjuhtide hulka kuuluv Hiroshi Lockheimer avaldas hiljuti Twitteri-säutsu, millest võib välja lugeda, et O on Oreo (küpsis).

Lockheimeri juhikäe all toimuvad Androidi, Chrome OS-i ja Play arendused, nii et ta saab ilmselt üsna palju kaasa rääkida selles, et millise nime järgmine Androidi suur väljalase saab.

Android 8-ga lähemalt tutvumiseks peame ilmselt ootama mai keskpaigani, kui toimub Google'i tarkvara arendajate iga-aastane suurüritus I/O. Tänavu leiab see aset 17-19. mail.

Enne seda võib aga loota, et Android N-iga nutiseadmed hakkavad laiemalt levima. Juba mõne päeva pärast algab Hispaanias Barcelonas üldse tähtsaim mobiilimess MWC 2017, mille käigus loodetavasti tootjad ka Android N-iga seadmeid esitlevad.