Tema nimetab muide sääraseid elupaiku stigmatized homes, korralik eestindus oleks vast „halva kuulsusega majad“.

Sellises turunišis ei tegutse just palju maaklereid, aga Hagley teab oma sõnul täpselt, kuidas halb maine siiski rahaks konverteerida. Siin on osa kodu ümberkujundamisel, aga ka vajadusel rabi, preestri või selgeltnägija kohaletoomisel, et ebaloomulikest mõjudest vabaneda.

Hagley väidab, et on tegelenud asjaga 12 aastat ja alati kummitusmajale uue omaniku leidnud. „Kui õigesti turundada, siis ma ei usu, et sellist hoonet peaks müüma kasvõi penni võrra tavaturuväärtusest odavamalt!“

USA California osariik, kus ta tegutseb, nõuab selliste asjaolude välja toomist, mis võivad potentsiaalse ostja huvi mõjutada. Näiteks, et keegi on seal viimase kolme aasta jooksul surnud, või majas on narkootikume valmistatud, või seal väidetavalt kummitab.

Kui Hagley sellise kinnisvaraga, siis ta kõnnib seal esmalt ringi, et näha, kas midagi imelikku jääb silma. Ta vestleb ka omanikuga, et mida too on kogenud või näinud. Mõnikord selgitab halva maine põhjuseid ka puhtalt aadress. Ainuüksi guugeldamine võib selle kohta infot tuua.

Mis edasi saab, sõltub sellest, kas üleloomulik olend on pahatahtlik või mitte. Hagley selgitab, et iga ostja sellisest asjast ei hooligi, eriti, kui olend on rahulik. Probleemide korral tuleks viimasest vabaneda, mida teostab tuttav selgeltnägija või ka näiteks vaimulik. „Mida iganes ostja soovib!“

Kui huvitundjal on kõhklusi, pakub Hagley ka sellise variandi välja, et kutsub kellegi hoonesse paariks-kolmeks ööks elama ja selgitama, et kui rahulik seal on.

Hagley hoone „halba mainet“ otse ei reklaami, kuna ei taha soovimatuid külalisi „kuriteokoha-turistide“ või amatöör-tondiküttide näol, kes tema aega raiskaksid. Huvilised saavad ülevaate maja tausta kohta kirjalikus vormis ja peavad tõestama allkirjaga, et hoiavad infot saladuses.

Seadus ei käsi ajaloo suhtes päris detailidesse laskuda, piisab märkusest stiilis, et „aastal 2014 suri selles majas inimene“ või „omanik usub, et seal on üleloomulikke olendeid“.

Hagley ütleb, et kolmveerand huvilistest ei tahagi üksikasjadega tutvuda. „Ja kui neid see häirib, siis on mul tavaliselt juba kolm-neli pakkumist laual. Kui nemad ei osta, siis keegi teine ikka ostab.“

Hagley väidab, et põhiteenistuse toob siiski "tavaline" luksuskinnisvara ja üleloomuliku lisandiga hooned annavad vähem kui 3% teenistusest. Vastavate pakkumiste jaoks on veebileht pastlifehomes.com.

Naine ütleb, et iga kahtlase hoonega ta ei tegele, mida pakutakse. "Äsja helistati mulle ühe kummitusmaja suhtes West Virginias. Selgus, et selle abil oli püütud raha teenida, omanikud pakkusid Halloweeni-tuure. Arvan, et vaime ei peaks ära kasutama. Ma pole just ebausklik, aga ma kindlasti ei soovi neid vihale ajada!“