Jürvetson kirjutab Youtubesse üleslaaditud video saateks, et klipp on osa Boston Dynamicsi looja Marc Raiberti eilsest pikemast esitlusest ja nagu Raibert ütleb, on üritusel osalejad esimesed, kes uut robotit näevad. Klipist näeb ka BD varasemaid roboteid nagu kahel jalal kõndiv Atlas ja robotkoer BigDog. Uue roboti nägemiseks, mida Raibert kirjeldab kui "nightmare inducing" ehk "luupainajaid tekitav", tuleb video kerida kolme minuti ja 45 sekundi (03:45) peale.

Roboti nimi on Handle ning sel on all põlvedest liikuvad jalad, mille otsas on jalalabade asemel rattad. Roboti nimi on põhjendatud sellega, et selle eesmärgiks on kiiresti näiteks laotingimustes ringi liikuda ning erinevat kaupa tõsta ja liigutada. Kaherattaline robot püsib erinevatel pindadel väga hästi püsti ja suudab lausa üle takistuste hüpata.

Varasemalt on Boston Dynamicsi robotid inimestes segadust ja hirmu, mõnel puhul ka nördimust tekitanud - näiteks siis, kui tehnikut üht robotit laohoones tublisti kolkisid, et seda ülesannete lahendamisel segada.