See ei oleks aga lihtsalt sihitu Vietnami džunglis paugutamine, vaid režissöör soovib, et tehtaks psühholoogiliselt sügavam õudusrollimäng. Peategelaseks oleks filmis Martin Sheeni mängitud kapten Willard, kellele antakse linateoses ülesanne leida ja tappa deserteerunud ja Cambodia mägedes pooljumalana omaenese armeed juhtiv kolonel Kurtz (filmis kehastatud Marlon Brando poolt).

Coppola on kolleegidega algatanud Kickstarteri ühisrahastuskampaania. Neile, kes rahaõla alla panevad, on lubatud erinevate summade eest erinevaid asju nagu niisuguste projektide puhul ikka alates mängu digikoopiast kuni filmis kasutatud esemeteni.
Mängu loomises löövad kaasa mitmete oluliste rollimängude juures tegutsenud arendajad ja disainerid, kel on ette näidata kaastööd selliste mängude juures nagu Far Cry, Fallout: New Vegas, Wasteland 2 ja muud RPG-d.

Kickstarteris loodetakse kokku saada 900 000 dollarit, mis moodustab vaid osa kogu eelarvest ja mängu valmimiseks võiks kuluda kolm aastat (lubatakse, et toetajad saavad mängima hakata oktoobris 2020). Loojad soovivad jääda nii sõltumatuks kui võimalik, vahendab CNN Tech.

„Mõned mängutööstuse bossid ütlesid, et me peaksime tegema tulistamismängu või midagi mobiiliplatvormile, kasutades ainult filmi nime – aga see on viimane asi, mida ma tahaks teha,“ ütles Coppola. „Suured mängutootjad on enda ettevõtted modelleerinud suurte Hollywoodi stuudiote järgi selles mõttes, et nad tahavad teha riskivabu, formaalseid projekte, mis lihtsasti mingisse žanri sobituvad.“

Võib vaid loota, et mängu rahastamine läheb libedamalt kui filmi oma, mis oleks režissööri peaaegu pankrotti ajanud, kuna oli nii kallis. Tänase seisuga oli Kickstarteris pisut üle 138 000 dollari koos.