• Uus Lexus LS: kupeelik siluett, luksussedaani ruumikus
  • Uus platvorm ja uus kaksikturbo V6, võimsusega 310 kW
  • Uus, 10-käiguline automaatkast
  • Traditsioonilisest jaapani esteetikast inspireeritud sisemus

1990. aastal muutis LS 400 luksuse paradigmat, saades kriitikutelt kiitust ja hämmastades kliente, seades uued standardid mugavusele, jõuülekandele ja sujuvusele, madalale müratasemele, ehituskvaliteedile ja detailidele.

Nüüd on Lexus kordamas ajalugu täiesti uue, viienda põlvkonna LS – lipulaevaga, mida esmaesiteti 2017. aasta Põhja-Ameerika Rahvusvahelisel Autonäitusel.

PIKEM, MADALAM, LAIEM – JA ERUTAVAM

Pikem ja madalam kui sedaan, mille ta välja vahetab, debüteerib täiesti uus Lexus LS julge disainiga, millel on kupeelaadne siluett, mida rõhutab jaapani traditsioonidest lähtuv tervikdisain.

Uus juhtimiskogemuse-keskne tulemuslikkuse tunne rajaneb Jaapani autotootja täiesti uuel globaalsel luksusautodele mõeldud arhitektuuril (GA-L). See esmaklassiline tagasillaveo platvorm, uue Lexus LC 500 kupee täiendatud versioon, pakub dünaamilisemat sõidukogemust, edendades samas Lexuse tunnustatud mugavust.

Algne Lexus LS saavutas tunnustuse, kuna ta aimas ette, mida noobelautode ostjad võiksid tahta, selle asemel, et lihtsalt võimendada tolleaegsete luksusautode omadusi.