Hiiglasliku rõnga kujuline uus peakorter asub California keskosas Cupertinos ning selle maksumuseks on öeldud viis miljardit dollarit. Nagu fotograaf Matthew Robertsi eile filmitud droonivideost näha võib, on hiljutised vihmavalingud suure osa Campus 2 ümbrusest parajaks mülkaks muutnud. Samas on videost ka näha, mis toimub suure rõnga sees, näiteks hakatakse juba istutama esimesi puid.

Ka tööd maastikukujunduse kallal ja siseruumides juba käivad ning üle poole katust katvatest päikesepaneelidest on paigas, aga teha on veel palju. Oktoobris antud hinnangute järgi peaksid ehitustööd selle aasta esimeses kvartalis valmis saama, maastikukujundus peaks valmis olema aga teises kvartalis.

Tim Cook ja Campus 2 kavand.

Peakorter meenutab tänu rõngakujule ja rohkele klaasile äsja maandunud kosmoselaeva. Kokku peaks neljakorruselises rõngas 260 000 ruutmeetril töötama hakkama kuni 13 000 inimest. Kaheksakümmend protsenti kogu kinnistust on plaanitud rohealadeks, kuhu istutatakse puid ja taimi, mis Cupertino ümbruses looduseski kasvavad. Rõngashoone läbimõõt on 480 ja ümbermõõt 1600 meetrit.

Hoone kavandi esitas Cupertino linnavolikogule 2011. aasta juunis Steve Jobs. Selle esitlus oli tema viimaseks avalikuks etteasteks, kuna sama aasta oktoobris visionäär suri.