See hõlmab kümmet iPhone'i mudelit (5, 5s, 5c, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, SE, 7, 7 Plus) ja kolme Samsungi randmeseadet (Gear S2, Gear S3, Gear Fit 2).

iPhone'i ja Geari paaritamiseks on vaja alla laadida Apple'i nutiseadme äpp, mis ootab huvilisi Apple'i äpipoes ja lehel apps.samsung.com/gear.

See, et kaks konkureerivat tehnoloogiahiidu nagu Apple ja Samsung antud vallas korraga nõustuvad koostööd tegema, on igatahes kiiduväärne. Võib öelda, et nutikellad said natuke elulootust juurde.

See on kahtlemata väga hea uudis ka põhjusel, et Samsung toodab hetkel kõige šefimaid nutikellasid ning oli 2016. a suurtest tootjatest üldse ainus, kes uue mudeli välja andis.

Samsung tutvustas mudelit Gear S3 augustis ja tõi müügile Wikipedia andmetel novembris, alates 16. jaanuarist on see kättesaadav ka Eestis.

S3 huviline saab valida kahe variandi seast: pressiteate sõnul "rustikaalne" frontier ja klassikaliste käekellade elegantsi kandev classic. Nagu nutikellade puhul ikka, on sellest abi näiteks sportides: saab jälgida läbitud vahemaad, marsruuti, liikumiskiirust, kulutautd kaloreid ja pulssi.

iPhone'i-ühilduvus jõustub Eestis ametlikult hetkest, kui S3 siin müügile jõuab. Tootja lisab pressiteates, et seadmete pakutavad võimalused ja omadused võivad regioonide või teenusepakkujate lõikes erineda. Nii et kui ei tööta, siis tead üht võimalikku põhjust!

Ma lõpetan ühe tehnoloogianohikute naljaga, mis on antud teemal kõige tabavam, mida lugenud olen.

See on muhe, mitte kriitiline, inglisekeelne ja koosneb kolmest sõnast: Samsung blinked first. Kui arusaamatuks jäi, siis sa pole piisavalt tehnoloogianohik ega vääri nalja lahtiseletamist!