• Eelkäijast suurem, ruumikam, mugavam
  • Kompaktne kõikjalsõitja, sobib ka pere ainsaks autoks
  • Esiveolise Countryman Cooperi hind 27 000€
  • Ametlik müük algab Eestis 11. veebruaril 2017

Ühena vähestest ei ole MINI oma värskeima generatsiooni uut mudelirivi luues andnud ära millimeetritki sellest omapärast, mis paneb isegi jalgratturid autole järele vaatama: MINI on MINI.

Countrymani teine generatsioon on esimesest mõnevõrra suurem ning selle välimuses on veel rohkem markeeritud “olen väike, aga tubli, ja peki asemel on puhas lihas”- olekut. Rõhk on jätkuvalt sõiduvõimekusel – ning hübriidi puhul – ka keskkonnasõbralikul sooritusvõimel. Esialgu saame Eestis auto müügikontekstis rääkida siiski vaid sisepõlemismootoriga versioonidest.

ESIMESEST PÕLVKONNAST… LOOMULIKULT SUUREM!

2010. aasta mudeliga kõrvutades on tutikas Countryman kasvanud 200 millimeetrit pikemaks ja 30 millimeetrit laiemaks, teljevahet on venitatud 75 millimeetri jagu. Salong on esimese Countrymani omast tuntavalt ruumikam, pakiruumi on kasvatatud lausa 220 liitri võrra (450-1309 l, sõltuvalt, kas tahetakse piknikku pidada või mitte).

Selle piknikuga on tegelikult täitsa tõsine lugu. MINI, millele omanikud kipuvad andma nime nagu kallile lemmikloomale, on seekord originaalsuse osas asja tõsiselt ette võtnud ja väidab, et seiklust ei ole kunagi liiga palju; piknikku ammugi mitte – auto kaks tagumist istet on võimalik kolme liigutusega nurka kokku pakkida, et moodustada sõiduki tagaossa korralik piknikuplats või magamisnurk, kui soovite.
Loe edasi siit