Kuid Aviatore Veloce Turbojet 100 meenutab välimiselt reaktiivmootoreid, mis lennukitele vajaliku tõukejõu annavad. Esteetikat on laenatud just hävituslennukite mootoritest, ehk iga kord kui sa endale kohvi valmistad, käivitaks sa esmalt justkui lennukimootori. Müratase on loodetavasti siiski madalam.

Selle imemasina leiutajaks on mehaanikainsener Paolo Mastroguiseppe, aparaat peidab endasse kõrgrõhuga kohvikeetjat, kasutamiseks tuleb aparaat vaid avada, kallata vett ühte ja kohvipuru teise anumasse ja panna aparaat tööle. Samamoodi saab valmistada ka teed, kui vaid kohvipuru asemele panna teepuru.

Lennundusega seob aparaati lisaks välimusele ka materjal - alumiinium, roostevaba teras, alumiiniumpronks, ehk tõesti, kööginurka on võimalik paigutada oma isiklik pisike "reaktiivmootor", mõõtmetega 780 x 332 x 455 mm, kaaluga 28 kg, seega millegi pisikesega siin tegu ei ole.

Hinda pole veel avalikustatud, aga seda tüüpi kohvimasinaid on kavas ehitada vaid sada ja on selge, et odavalt neid ei müüda.

Mastroguiseppe on varem endale nime teinud ka kohvimasinaga Espresso Veloce, mis innustust saanud vormelimootorist: