Nii, Clarkson, Hammond ja May on tagasi. Saates nimega Grand Tour ehk GT (tagurpidi TG, TG nagu Top Gear). Kohe alguses paistab välja, et Ameerikas on kõik suurem kui vanal heal Inglismaal.

Esimene osa on tublisti pikem kui TG oli, tund ja 11 minutit. Raha tundub Amazonil olevat palju rohkem kui BBC-l. See ei pruugi ilmtingimata pluss olla, sest vaatamata pikemale saatele tundub sisu vähem olevat kui TGs.

Veerand tundi andnuks vabalt välja lõigata, midagi olulist poleks kaduma läinud. No ja tootepaigutus ajab lihtsalt öökima – stseen, kus kolm kanget arutavad spordijalatsite mõju auto kiirusomadustele, on piinlik-piinlik-piinlik.

Aga muidu on nad oma tuntud tasemel. Millegagi ei üllata, millegagi alt ei vea. Esimese saate põhiteema – McLaren P1 versus Porsche 918 versus La Ferrari on muidugi kah paras kompvek. Eks paistab, kuidas asjad paika loksuvad.

Need, kellel ports Top Geari kuulus harjumuspärasesse menüüsse, võivad selle rahulikult asendada Grand Touri doosiga. Roog on sama, vaid lisandid ja maitseained on veidi muutunud.

Kriitilisema meelega vaataja aga jääb mõtlema, mis juhtuks, kui Mick Jagger ja Keith Richards vahetaksid plaadifirmat ning hakkaksid esinema nime all Stoning Rolls.