Sul seisab ees kohting sulle meeldiva inimesega. Sa valmistud selleks põhjalikult, riietud, puhastad auto, ehk ostad lilledki… ei, antud juhul sa ju lilli ei osta, vaid teed vähemalt ühte alljärgnevast kümnest veast. See tähendab, et autoromantikast saab sinu jaoks suure tõenäosusega elu üks kohutavamaid kogemusi. Et seda siiski ei juhtuks, on siin parajalt pikk Autoromantika ABC, mille võid pähe õppida. Selleks, et neid asju mitte kunagi,… m i t t e k u n a g i teha!

SÖÖ TEDA KOHATES KIIRTOITU Kui erilisena sa end tunneksid, kui pärast tundidepikkust esimeseks kohtinguks valmissättimist leiad end autos, mis haiseb burksi või friikate järele? Kas su kaaslane kulutas tõesti kogu selle aja, et kohe oma riietele ja juustele rääsunud õli igavene lehk külge saada?

Isegi kui sinu kallimale rämpstoit tegelikult meeldib, on selle lõhn tõeliselt ebameeldiv. Kas sa tõesti arvasid, et see täidab õhtu ilusa romantilise auraga? Ja ärme isegi hakka arutama, mida sõidu peal kiirtoidu söömine su hingeõhuga teeb.

Kui sa seni arvasid, et vaid sibul ja küüslauk muudavad su hingeõhu jälgiks, siis nüüd võta teadmiseks, et sama mõjuga on ka õlist läbinõrgunud burks ja friikad. Ja pühi see kaste oma suunurgast palun ära!

RÄÄGI, PALJU SU AUTO MAKSIS Inimesed pole lollid ja isegi, kui nad ei tea autodest mitte midagi, suudavad nad vaadata seda puitu, nahka, kroomi, läikivaid nuppe; ja mõista, et su 7. seeria BMW maksis rohkem kui nende Opel Corsa.

Auto hinnale tähelepanu juhtimine näitab sind inimesena, kellel on raha rohkem kui enesekindlust. Teisisõnu demonstreerid sa, et oled ebakindel inimene, kes kasutab raha, et kompenseerida midagi muud, mis su elust puudub. Halb toon, halb toon.

Välja arvatud juhul, kui just su elus ei toimugi tõesti midagi peale rahahunnikute pähekukkumise. Sel juhul, jumal hoidku, lase käia! Kuigi, seda lugu me oleme juba kuulnud – võimalik, et saad robinal kolm kohtingut ja tunned end tegijana. Paraku on nii, et kui kohtingukaaslased on saanud sinult, mida nad tahtsid, jääte jälle alles ainult sina ja su uhke auto…
Loe edasi siit