Audi A5 Coupé pilkupüüdev väliskuju on ühtviisi modernne ja ajatu. Praktiline võimekus on kupeel vähene, seevastu on sellel sõidulusti mitme auto jagu.
FOTO: Foto: Audi
Audi võttis heal pereautol kaks ust ära, muutis A4 ebapraktilisemaks – ja kliendid on kohe nõus rohkem raha maksma.
Suure valge Villeroy & Bochi taldriku keskel ilutseb roheline männiokas, selle kõrval roosa täpina kuningkrabi süda. Paremas nurgas hõljub koriandri-rosmariinivahus sentimeetrisuurune punakas kuubik ning vasakul kaks hallikat sibula-küüslaugukreemi triipu. „Olge lahke, siin on teie tellitud kergelt suitsutatud lõhe.” See on minimalistlik kokakunst, mille nautimise nimel on gurmaanid nõus maksma mitu korda suuremaid summasid, kui üks korralik söögikoht julgeb küsida taldrikusuuruse šnitsli eest. Tipprestoranid muudavad söögi kunstiteoseks. Nende loodu pole mõeldud kõhtu täitma, vaid erilist naudingut tekitama. Sel pole praktilisusega kuigi palju ühist.