Seetõttu on autoseks eriti populaarne varastes 20ndates noorte seas, kes veel vanematega elavad, ja salaarmukeste, aga ka pikaaegsete paaride hulgas, kes oma suhet vürtsitavad, kirjutab Accelerista.com.

Kes tahes aga autos seksida otsustab, peaks enne tutvuma mõne abistava reegliga. Väike autoseksi ABC on siinkohal abiks! Palume võtta tõsiselt meie soovitust seda teksti lugeda üksnes täiskasvanutel.

Ära riku seadust!

Autoseksi seaduslikkus on mõneti piiripealne. Avalikus kohas on keelatud olla alasti, kui see oluliselt häirib teisel isikul koha sihipärast kasutamist (korrakaitseseadus).

Seega kuna ka autos seksides on vaja riideid ära võtta või vähemalt üles või alla tõmmata, jääb olulise häirimise defineerimine paraku ümbritsevate inimeste teha.

Kuna auto ei paku samasugust privaatsust mis maja, on see laias laastus võrreldav avaliku kohaga, ja kui teie lähedusse peaks sattuma politsei, võib täiesti kindlalt öelda, et neil tekib küsimusi.

Järgnev sõltub suuresti juba politsei heast tahtest ja teie omavahelisest suhtlemisest.

Olge diskreetsed!

Isegi, kui teile meeldib ohtlikult elada, ei ole parim mõte parkida auto päise päeva ajal lihtsalt kuskile avalikku kohta.

Vähemalt üritage diskreetsed olla. Oodake pimedani ja sõitke parki, parkimismajja, tühja maja parkimisplatsile või pimedasse kanti. Kasutage oma kujutlusvõimet. Toonklaas on siin samuti teie sõber.

Hädad autoseksiga

Autoseks pole kõige lihtsamate killast, kuna jäsemed võivad minna krampi või erinevate valede (valusate!) asjade vastu.

Esiiste võib rooli, näidikuteploki ja käigukangi tõttu eriti ohtlik olla. Kui teie autol on tagaiste, kasutage seda. Seal on kindlasti mugavam. Kui tagaiste puudub, on siiski õige asendi korral ka esiiste kasutatav.

Parimad poosid