• Viis jõuallikat ja viis varustustaset
  • Müügile jõuab ka Eestis 2017. aasta alguses
  • Hind alates 45 100 eurost

MÕÕDUD Uus Audi Q5 on 4,66 meetrit pikk, 1,89 meetrit lai ja 1,66 m kõrge ning sellel on 2,82 meetrine teljevahe. Võrreldes eelmise mudeliga on uus Q5 kõigis mõõtmetes kasvanud. Samaaegselt vähenes auto tühimass mootorist sõltuvalt kuni 90 kg.

Parandatud on sõiduki aerodünaamikat. Neljasilindriliste versioonide cd tegur (tuuletakistustegur) on ainult 0,30. Tuulemüra on madal ja vibratsiooni summutamine kõrge – uus Audi maastur on omas klassis väidetavalt parima siseakustikaga.

JÕULINE DISAIN Tugevalt rõhutatud rattakoopad on viide quattro nelikveole.Uuel Audi Q5-l on standardis 17-tollised kergmetallveljed. Disain ja sport varustusega variantidel on 18-tollised veljed ning S line sportpaketil ja Audi disain selection -mudelil on 19-tollised veljed. Lisavarustuses on saadaval kuni 21-tollise läbimõõduga veljed.

Madal katus muutub sujuvalt tagaosaks. Ees ja taga rõhutavad horisontaalsed jooned sõiduki laiust. Tagaluuk on vormitud ümber Audi Q mudelitele iseloomulike C-piilarite. Difuusor ühendab heitgaaside väljalasketorud. Lisaks leed-esituledele, pakub tootja lisavarustusena dünaamilisi tagatulesid.
Loe edasi siit