Teemat ennast näeb selle lingi tagant, maakaarti näeb tublisti suurendatuna aga siit.

Muuhulgas väidetakse kaardi juurde käivas arutelus, et näiteks Peruu populaarseim nimi Quispe tähendab inkade keeles "vaba", iiri perekonnanimi Murphy tuleb aga sõnapaarist "Muir Fiann", mis tähendab "mere poega". Poplaulja The Weekndi päris perekonnanimi on aga Tesfaye, mis läheb kokku tema etioopa juurtega - see on just selle riigi populaarseim perekonnanimi.

Ent olge hoiatatud - arutelust koorub välja, et paar väidetavat nime kaardil ei pea paika. Näiteks Almeida asemel on Portugali populaarseim nimi Silva ning ka Saudi Araabia levinuim nimi pole tegelikult Khan. Ka Ait (Alžeeria juures) pole tegelikult päris perekonnanimi, vaid on funktsioonilt samasugune liide nagu sakslaste "von". Eestis elab tegelikult kõige enam siiski Ivanovi-nimelisi, Tamm on populaarseim nimi vaid eestikeelsete perekonnanimede arvestuses.

Niisiis tasub kaarti suhtuda mõninga skepsisega ja lugeda võimalusel sealtsamast redditist teemat laiemalt juurde, kus (ilmselt) vastava riigi elanikud lisaks sõna võtavad ja täpsustavad. Ent huvipakkuv vaatamine on see kahtlemata ja et suuremalt jaolt on kaardi andmed ikkagi õiged, tähendab see, et nüüd siis võime ilmselt lihtsalt täpsustatud varianti ootama jääda.