Toyota C-HR – värske vaade krossoveritele

Loodud silma paistma nii Toyota mudelivalikus kui terves oma segmendis, esindab täiesti uus C-HR (ehk Coupe High-Rider) Akio Toyoda pühendumust pakkuda suuremat stilistilist vabadust ja toetada inseneride loomingulisust, et saavutada pilkupüüdev disain ja suurem sõidumõnu.

Toyota C-HR jääb märgatavalt truuks 2014. aastal Pariisis ja 2015. aastal Frankfurtis nii palju tähelepanu pälvinud ideeauto põhiomadustele. Selle kupeelikud jooned on tunnistuseks disainerite sihile luua midagi, mis paistaks Toyota mudelivalikus välja ja annaks uue suuna keskmises suuruses krossoveritele.

Toyota C-HR

Täiesti uus Toyota C-HR toob kliendini eristuva disaini, mis lisab krossoverite turule taasleitud dünaamilisust ja sensuaalsust, kombineerides kupeeliku kere linnamaasturi võimsa põhjaga.

4 360 mm pikana, 1 795 mm laiana, 1 555 mm kõrgena (Hybrid) ja 2 640 mm teljevahega jääb tootmisse minev auto märkimisväärselt truuks ideeauto välimusele, mida esitleti esmalt 2014. aasta Pariisi autonäitusel ja mis sai sihtgrupilt äärmiselt head hinnangud.

Prius Plug-in Hybrid pistikhübriid – uus teetähis kütusesäästlikkuses

Kombineerides täiesti uue täishübriidi TNGA (Toyota New Global Architecture)-platvormile ehitatud neljanda põlvkonna Priuse omadused oma klassi juhtiva täiselektrilise sõidurežiimi sõiduulatusega, ning esitledes mitmeid äärmiselt uuenduslikke tehnoloogiaid, debüteerib 2016. aasta Pariisi autonäitusel uus Priuse pistikhübriid.
Loe edasi siit