Kui sulle meeldiks ühtlasi kulutada palju raha uuele Apple'i nutitelefonile, siis värske mudel iPhone 7 on saanud luksusvariandi, mis tõstab Eestis tavatingimustel 759-1099 euro eest müüdava seadme juba omaette liigasse.

USA firma Gresso poolt kaunistatud iPhone 7 või 7 Plus võib sulle minna kuni ümmarguselt 500 000 dollarit (445 000 eurot).

Nii kallis on eriseeria iPhone 7 Black Diamond, kus on kasutusele võetud titaankorpus ja tagaküljel 1450 musta teemanti (kokku 102 karaati).

Apple'i logo ja kaameraraam on tehtud 10 grammist 18karaadisest kullast. Hinna sees on mustad AirPodid ehk juhtmeta kõrvaklapid, mis kannavad omakorda 30 musta teemanti. (AirPodid pole veel tavamüüki jõudnud, nii et ilmselt neid kohe kätte ei saaks.)

iPhone 7 Black Diamondi juurde käivad luksuskattega AirPodid (Foto: tootja)

Black Diamond iPhone 7 telefone on ainult kolm ja kuna sa juba nii palju raha kulutad, siis on tore teada, et neil on veel suurim võimalik iPhone'i andmeruum ehk 256 GB.

Ikka on raha üle? Gresso pakub ca 2230 euro eest uuele iPhone'ile ka uut korpust, mis on titaanist ja kaunistatud 18karaadise kullaga. Kiirusta, sest neid valmib ainult 999 eksemplari!

Nutiseadmete kaunistajaid on maailmas tegelikult muidugi palju rohkem, isegi meil Eestis tegutseb vähemalt üks selline osavkäpp.

iPhone 7 Black Diamond (Foto: tootja)