Esimest korda Eesti teleajaloos jõuab verivärske telesari esimesena videolaenutusse ja seejärel tele-eetrisse.

Täna startiva komöödiasarja "Kellapid" peategelane on TV3 kevadhooajal tuhandeid eestlasi naerutanud Endel Kellap (Ago Anderson).

"Koos Kellapitega stardib ka uus võimalus Starmani klientidele: ettevaatamine. Pole mingi saladus, et järjest rohkem inimesi eelistavad vaadata saateid neile sobival ajal – järelvaatamisest.

Otsustasime astuda veel ühe sammu edasi ja pakkuda oma klientidele võimalust saateid ka ette vaadata, ja seda täiesti tasuta," rääkis Starmani Eesti äriüksuse juht Toomas Tiivel. "Koostöös TV3-ga proovime sellist lähenemist, et vastvalminud teleseriaali iga osa jõuab esmalt tasuta Starmani videolaenutusse ja alles seejärel TV3 eetrisse."

Sarja esimene osa jõuab Starmani videolaenutusesse 6. septembril ning igal nädalal lisandub üks uus jagu, mida komöödiasõbrad saavad vaadata endale sobival ajal ning tasuta. Traditsioonilise kava järgi televaatajad näevad "Kellapite" esimest osa TV3 eetris 6. oktoobri õhtul kell 20.00.

Uus komöödiasari uurib kõige õigemaks eestlaseks valitud Endel Kellapi (Ago Anderson) ja tema ema (Raivo E. Tamm) pööraseid seiklusi ja afääre Mustamäe paneelmajas, kuhu on kogunenud palju värvikaid elanikke.

Sarja tegijad lubavad kogupere naeruteraapiat, millest ei puudu absurdihuumor ega eluterve iroonia.

"Kellapite" kõrvalosades teevad kaasa tuntud näitlejad ja lauljad: Märt Avandi, Merle Palmiste, Jan Uuspõld, Kaisa Selde, Ott Sepp, Peeter Oja, Karl Erik Taukar, Kait Kall jt. Kodumaise 11-osalise komöödiasarja on tootnud produktsiooniagentuur Ruut.