Esmalt pakkis kohvrid Läti eXanimo
Esimese võistluspäeva eelviimane mäng toimus Läti ja Eesti võistkondade vahel, millega selgitati välja neljandale kohale jääv meeskond. DICKHOUSE’i ja eXanimo vaheline mäng toimus de_train maailmas.

Mängu alguses läksid lätlased 1-3 juhtima, kuniks seis viigistati 5-5 peale, peale mida saavutas eXanimo esimese poolaja lõpuks edumaa skooriga 9-6. Eestlaste jaoks muutus seis veelgi halvemaks, kui jäädi 12-6 kaotusseisu. Toimus kannapööre, mille tulemusel viigistati seis skoorile 12-12. Mängu viimaste punktideni kaotusseisus olnud eestlased suutsid lõpus end kokku võtta ning vaatamata kogu mängu tagaajaja rollis olemisele võtta 13-16 võidu.
Mängu parimaks mängijaks valiti DICKHOUSE’i ridades mängiv Hans Tint. Kaotajavõistkonna edukaima mängija tiitli pälvis Vadis Karentis, mängijanimega Flarich.

Laev suundub Soome

Esimese võistluspäeva viimase mänguga selgitati välja kolmandale kohale jääv meeskond. Pingelises mängus olid omavahel vastamisi Menace (Soome) ja DICKHOUSE (Eesti). Mängust võeti maksimumi ning läbi mängiti kõik kolm maailma.

Esimese mäng toimus de_cache maailmas, mille võitis DICKHOUSE seisuga 16-14. Teise mängu suutis de_overpass maailmas enda kasuks pöörata Menace, kes saavutas seisuga 16-9 võidu. Otsustav kolmas mäng toimus de_cobble maailmas, kus suutsid oma paremuse maksma panna DICKHOUSE’i mängurid. Viimane maailm võideti 16-9 seisuga, mis tähendas soomlaste koju naasmist.

Tiitel säilitab kodumaa pinna

Finalistideks on Eesti võistkonnad DICKHOUSE ja Pro Era, kes asuvad omavahel mõõtu võtma 21. augustil 13:30 algavas finaalmängus. Raske on ennustada kes võidab TTÜ e-Sport Summer 2016 tiitli ning kes peab lahkuma teadmisega, et nad on nr 2 võistkond.

Lisaks finaalmängule saab uudistada sündmuse toetajate väljapanekuid ning proovida uusimaid mänge sõprade seltsis.