Alates 16. augustist saavad kõik Elisa lepingulised ja kõnekaardi kliendid ostelda Google Play e-poes ilma krediitkaardita: ostude maksumus lisandub järgmisele mobiiliarvega.

Lepingulistel klientidel lisandub Google Play tasuliste teenuste soetamise eest tasu järgmisele mobiiliarvele. Kõnekaardi omanikel peab olema saldol piisavalt raha, mis läheb kohe kõnekaardilt maha.

Google Play tasuliste teenuste soetamise kuupiir on 54 eurot. Sellest üle minnes peab ikkagi krediitkaarti kasutama.

Elisa poolt eraldi teenustasu Google Play poest ostude sooritamisele ei lisandu. Esmakordsel ostu sooritamisel tuleb enda Google Play kontol valida makseviisiks Elisa arveldus.

Google Play on üks suurimaid äppide ja meelelahutuse e-poode. Seal on 1,9 miljonit rakendust (sh mängud), üle 35 miljoni laulu ja üle 5 miljoni e-raamatu Androidi kasutajatele. Soetada saab ka filme ja e-ajakirju.

Tele2 pakub Google Playst mobiiliarve abil ostmist alates 25. juulist ja teatab, et see on nende klientide hulgas populaarne valik. Esimese viie ööpäeva jooksul kogunes sel viisil ümmarguselt 1000 ostu 4000 euro eest.

Tele2 pakutavad tingimused on üldjoontes samad, mis Elisa puhul kirjeldatud, aga üks ost saab olla kuni 15 eurot ja kuulimiit 150 eurot.