Ainsana Eestist sai kutse Itaaliasse Accelerista ning Yllel, kes meid Milanos esindas, on rõõm värskeid muljeid lugejatega jagada.

On asju, mille nimel tasub ette võtta mitmetunnine vahemaandumistega lend Euroopa teise otsa ja õhtul koju tagasi. Toyota 2016. aasta kuumim uudis, sportik kupeemaastur C-HR on kahtlemata üks neist asjadest, mis väsitavat päeva väärivad. Isegi, kui sulle ainult näidatakse ning sõita veel ei lubata. Isegi, kui suur osa sõust on virtuaalreaalne – sa istud, VR prillid peas ja püüad toimuvast aru saada…. Isegi, kui sa pead nähtut hoidma saladuses senikaua, kuni kõik valitud on saanud oma silmaga vaadata ja näpuga ära katsuda.

C-HR tuleb juba paari kuu pärast, eesmärgiga muuta Toyota (juur)kuvandit. Uuendusmeelsemaks, sportlikumaks, nooruslikumaks. Uudne kupeemaastur on esimene pääsuke uuenevas mudelirivis, mis edaspidi on üha keskkonnasäästlikum ja sihib teiste seas “uusi tulijaid” ehk Y ja Z põlvkonna inimesi. Nähtu põhjal saab pea sajaprotsendilise kindlusega öelda, et Toyota uus tulemine jaapanlastel ka õnnestub. C-HR on tabanud biiti ja hakkab meeldima paljudele.

Väga paljudele! 2017. aastal peaks uus C-segmenti maanduv, moodsalt kupeelike joontega sportlik krossover meeldima vähemalt 100 000-le inimesele sedavõrd, et nad selle auto endale ostavad. Analüütikud on veendunud, et see number ületatakse.
Loe edasi siit