Seda oleks mõistlik kulutada videomänge nautides, sest oleme ausad – vaba aeg on hinnaline asi.

Ubisoft tähistas märtsis oma 30. juubelit ja otsustas selle tähistamiseks iga kuu ühe tasuta digikujul arvutimängu ära anda. Selle allalaadimiseks pead veebikeskkonna Ubiplay kasutajaks registreeruma, aga see on ju tasuta, nii et okei.

Miskipärast algas tasuta kraami andmine käesoleval kuul ehk juunis, mitte märtsis, kui juubel tegelikult kätte jõudis.

Igatahes, esimene tasuta teos on omal ajal väga menukas ja kiidetud Prince of Persia: The Sands of Time, mis kunagise märulseiklus-klassika vääriliselt uude ajastusse tõi ja mitu üsna sarnast järge "poegis".

2003. aasta novembris väljastatud The Sands of Time müüs kokku 14 miljonit eksemplari ning jõudis platvormidele Windows PC, PS2, PS3, Xbox, GameCube ja isegi Game Boy Advance pluss erinevad tollased mobiiltelefonid.

"Prince of Persia" film Jake Gyllenhaaliga nimiosas, alapealkirjaks samuti "The Sands of Time" ilmus 2010. a ning püsis aastaid kassaedukaima mängul põhineva filmi troonil. Äsja napsas selle ära aga "WarCraft".

Jake Gyllenhaal filmi-Pärsiprintsina (Foto: Disney / Bruckheimer)

Kahjuks viibib Prince of Persia sari täna varjusurmas, kuigi see vääriks täiesti Assassin's Creedi stiilis eepilist uut jagu, millele see nagunii ju eeskujuks on olnud.

Samale veebilehele ilmuvad ka edasised tasuta allalaaditavad teosed. Juuli keskpaigaks võite järgmist oodata.