Neil, kes arvavad, et naistele meeldivad sportautod, on vaid osaliselt õigus. Naised valivad silmailu ning see võib olla mistahes kujuga ning nimega. Nii et härrad, kui hakkate ostma uut autot, mis vastassugu ligi tõmbaks, on teil allolevast nimekirjast laialdaselt valikut. Enne lõpliku otsuse langetamist tasub lugeda, mismoodi naised ühe või teise mudeli võidukasse esikümnesse jõudmist on põhjendanud. Sealt leiab päris kasulikke vihjeid.

10. Jeep Wrangler

Mõnikord tahab naine lihtsalt meest, kes sõidab karmi off-road autoga. Seega pole üllatus, et Jeep Wrangler uuringu TOP10sse jõudis.
Insure.com uuringu kohaselt on kõige seksikamad mehed, kes sõidavad musta pikapiga, aga mudelinimistus on just Jeep Wrangler see, mis tekitab naises tunde, et mees on võimukas ja peatamatu. Need on omadused, mis panevad naise end tundma naiseliku ja … metsikuna.

9. Ferrari GTO

Ferrari GTO-st on mitmeid versioone ja mõnda vintage mudelit loetakse maailma kallimate autode hulka. CNN Money andmete kohaselt müüdi mõned aastad tagasi 1962-63 Ferrari GTO Berlinetta oksjonil 38 miljoni dollari eest. Millisele naisele see ostja ei meeldiks?
Realistlikult võttes maksab kõige odavam Ferrari GTO umbes 200 000 dollarit, kui te ei osta just odavamat, kasutatud mudelit, mis samas oleks siiski palju kallim kui tavaline auto. Vaatame tõele näkku, ükskõik millise Ferrariga on mitmete naisolevuste huvi garanteeritud. Te võite saada isegi midagi enamat kui huvi, mis võib olla ka teie eesmärk. Vaadake lihtsalt ette, et ta vaid teie autot ei jahiks.

8. Cadillac Eldorado

Cadillac Eldorado kiirgab nii stiilsust kui jõukust. Luksuskupee on saadaval nii kõva kui pehme katusega. See on täiuslik auto loodusesse sõitmiseks, sifoonsall lohaka elegantsiga kaela seotud, juuksed lehvimas ja muusika mängimas.
Naistele meeldivad nende autode juures stiilsus, staatus ja lisavidinad, mida kõikides Cadillacides küllaga jagub. Lisavarustusena kaasnev Bose helisüsteem lubab ka natuke uhkustada. Naistele meeldib olla mehega, kes kontrollib olukorda; ja see Cadillac räägib just sellest.