Uus Peugeot Expert pakub palju erinevaid modifikatsioone igapäevatöö hõlbustamiseks. Uuel mudelil on kahe erineva teljevahega koguni kolm erinevat kerepikkust, kompaktsest 4,6 meetrist kuni 5,3 meetrini, kaubaruum mahuga 4,6 – 6,6 m3, kandevõime kuni 1400 kg; lisaks on võimalus kohandada sõiduk 2-6 reisija tarbeks.

Peugeot Expert on vaid 1,9m kõrge, võimaldades ligipääsu maa-alustesse parklatesse ja parkimismajadesse. Mootorivalikus on viimase põlvkonna Euro6 BlueHDi diiselmootorid, mille võimsusevahemik on 95 hj kuni 180 hj. Ökonoomseim mootor tarbib keskmiselt 5,1l/100km kohta ja CO2 emisioon on 133g/km. Uus Expert on saadaval lisaks manuaalkäigukastile ka sõiduautodelt palju populaarsust kogunud EAT6 automaatkäigukastiga, mis tagab tarbesõidukile sõiduautoliku mugavuse. Uus Expert kaalub eelkäijast kuni 150 kg vähem.

Uuel Peugeot Expert kaubikul pakutakse esimesena turul jalasensori abil automaatselt avanevaid külgmisi liuguksi ning kaasreisija modulaarset kokkuklapitavat istet Moduwork, et saavutada veelgi efektiivsem kaubaruumi kasutus pikkade esemete transportimiseks.