Apple saatis valitud seltskonnale laiali kutsed 21. märtsi üritusele oma USA-s Cupertinos asuvas peakorteris, mis neile omaselt salapäratseb.

Nagu ülaloleval pildil näete, on kutsel ambivalentsed kujundid ja kirjake Let us loop you in, mida võiks täpset konteksti teadmata tõlkida "las me ühendame sind".

Erinevate kuulukate põhjal võib üritusel näha uut iPad-tahvelarvutit, uut pisikest iPhone-nutitelefoni ja uusi randmerihmu nutikellale Apple Watch.

Uus iPhone saab kõmu põhjal olema 5-tollise ekraaniga ja üldse mudeli 5s moodi, mis ilmus 2013. a septembris, aga moodsama võimsama riistvaraga.

See tähendab A9 kiipi, uut kaamerat ja NFC- ehk lähiväljaside tuge, et saaks Apple Pay mobiilimakseid kasutama hakata. Apple on viimases hetkel edukas.

Uus iPad võib kuuluda alaseeriasse Air või Pro ning pakub 9,7-tollist ekraani. See peaks üldiselt üsna Pro-mudeli moodi olema: neli kõlarit, Smart Connector, Apple Pencili tugi. Tagakaameral võib olla LED-välk.

Vaevalt saame näha uut suurt väljalaset opsüsteemidest iOS või OS X, sest Apple hoiab taolisi uudiseid oma iga-aastase tarkvara arendajate konverentsi WWDC jaoks, mis toimub tänavu usutavasti 13-16. juunil.