Kenwood kMix on küll üks kallimaid saumiksereid turul, kuid temaga tuleb kaasa ka kõige rohkem erinevaid aksessuaare. Tegemist on rohkem köögikombainiga, kui saumikseriga. Seda just põhjusel, et lisaks metallvarrega saumikserile on komplektis segamisanum, joogisegaja, vahustaja ning erinevad roostevabast terasest lõiketerad, millega saab segamisanumas purustada, viilutada ja riivida erinevaid produkte. Lisaks on saumikseril kaks otsikut — väike ja suur. Viimane neist on väga käepärane suppide püreestamiseks.

Toote kvaliteet on tänu alumiiniumi ja roostevaba terase kasutamisele väga hea. Puudub igasugune nagin või paindumine. Lisaks on kasutusel 700W mootor ja Kenwoodi TriBlade tehnoloogia, mille abil suudab saumikser kõik toimingud mängleva kergusega lõpuni viia. Võimalus on valida 5 erineva kiiruse vahel, mis tulevad erinevate funktsioonide ning toiduainete juures kasuks.

Ühe miinusena, mis on ka pluss, võiks välja tuua toote kaalu. Tänu oma metallist korpusele on teda raskem tõsta ning nihutada, kuid see-eest on saumikser töötamisel tunduvalt stabiilsem.

Soovitame toodet inimestele, kes tahavad kompaktset köögikombaini saumikseri kehastuses. Lahendus on äärmiselt mõnus, suisa võrratu! Täpsemat spetsifikatsiooni ja Elementro pakkumist vaata SIIT

Jaga
Kommentaarid