„Me olenne Audi Q2 puhul välja töötanud selgelt erineva geonneetrilise kujunduskeele, milles on mudelispetsiifilised disainielemendid. Sellel autol on Q nnudelite perekonnas oma iseloom,” ütleb Audi peadisainer Marc Lichte.

NURGELINE VÄLIMUS

Q2 püüab tänast peavoolutrendi, rääkides jõulisest kujunduskeelest ning lüües vaatajat silmade vahele paljude nurkade ja servadega. Q2 esiosas domineerivad kaheksanurkne singleframe iluvõre ja suured õhuvõtuavad. Madal katusejoon läheb sujuvalt üle tagumisteks aknasammasteks, ustel lisab sportlikku joont nõgus küljejoon. Komplekti lõpetavad taga katusespoiler ja difuusor. Q2 on 1,51 m kõrge ja 1,79 m lai. Auto kogupikkus on 4,19 m ja teljevahe 2,6 m.

MOODNE SALONG

Audi Q2 on maastur nagu iga teine – kõrge sissepääs, hea nähtavus ja suur pakiruum (405 kuni 1050 liitrit) teevad sellest autost universaalse ja mitmeti kasutatava sõiduvahendi. Juhiiste on sportlik ja paikneb rooli suhtes madalamal, seega on isteasend sarnane sõiduautole. Valikus on ridamisi praktilisi lahendusi – elektriline tagaluuk, kolmes osas alla lapitav tagaiste.
Loe edasi siit