Grupi-videokõned nutiseadmetel on iseenesest nähtud asi, aga miskipärast ei pakkunud seda seni Skype, valdkonna tuntumaid nimesid.

Igatahes nüüd on see tulekul, Apple'i ja Androidi seadmetele. Microsoft pole veel täpsustanud, kas Windows 10 Mobile'i telefonidele.

Osaleda saab kuni 25 inimest, pilt on täiskõrglahutusega (1080p, Full HD, 1920 x 1080 pikslit), kõne saab jooksvalt liigutada nutiseadme eri kaamerate vahel.

Arendajad pidid kasutajakeskkonna hoolega läbi mõtlema, et selline hulk inimesi suhteliselt väikesele ekraanile mahutada, ja esmamulje põhjal tundub, et nad said sellega hakkama.

See, mida edastatakse, on ekraanil alati all paremal; inimeste liitudes lisandub ka nägusid, nii palju kui mahub.

Kui juba seitse osalejat koos, tõstab Skype vaikimisi esiplaanile hetkel kõneleja; teised moodustavad ekraani alaosas keritava riba. Inimesi saab ka ühele kohale kinnitada (pin), et "lemmiknägusid" hiljem kergemini leida.

Värskendatud Skype'i äpp muudab kergemaks ka kutsuda osalema inimesi, kes pole su kontaktide nimekirjas. Saadad näiteks iMessage'i kaudu lingi, millele klõpsates inimene automaatselt kõnega liitub.

Raske öelda, kui väga nii suure grupiga videokõnesid vaja on, aga vähemalt saab seda teha nüüd ka Skype'i äpis. Enne sai ainult arvuti tavarakenduses.