Škoda on Vision-liitelisi ideeautosid näidanud ennegi, viimati 2014. aastal Genfis, mil tootja tutvustas VisionC-nimelist suurt luksussedaani. “Vision” (e.k. visioon) on siinkohal igati asjakohane kontseptsiooni nimi, sest need sõidukid annavad aimu tootja tulevastest kujustussuundadest ning turule tulevate mudelite kohta vihjeid. VisionS on suure tõenäosusega eelmäng Škoda tulevasele 7-kohalisele luksusmaasturile, mis tootmisse jõudes hakkab kandma nime Kodiaq.

VisionS ehk Kodiaq on vaid mõtteliselt Škoda Yeti suurem veli, tegu on luksusliku kõikjalsõitjaga, mis oma kaasaegse joone ja tehnoloogiliste uuendustega jätkab tootja suuri samme helge tuleviku poole ning tuleb konkureerima segmendis, mis seni tootjal on olnud tühi.

Maasturite müügikasv jätkub kogu maailmas ning tootjad lisavad järjest valikusse ka seitsmekohalisi. Nii hakkab tulevane Kodiaq konkureerima näiteks Nissan X-Traili, Mazda CX-9-ga, aga miks mitte ka klass luksuslikumas klassis sõitvate BMW X5, Volvo XC90 ja Audi Q7-ga.
Loe edasi siit