Jah, esialgu on tegu ideeautoga, aga arvata on, et just see osa Telluride’ ist, mis puudutab terviseanalüüsi, saab peagi uueks standardiks isemõtlevate autode puhul. Kasutaja tervist analüüsivaid seadmeid on arendatud ja ka toodetega seotud varemgi – Jaapanis on väga populaarsed tualetipotid, mis hommikust uriini analüüsivad ja pissijale tema tervislikust seisukorrast tagasisidet annavad; autode puhul on asi seni tipnenud väsimuse tuvastamise ja seljamassaaži pakkumisega.

Korealased ei teeni tuntust ükspäinis väikeste ja soodsa hinnaga autode valmistamisega vaid toovad turule üks teise järel ka luksuslikke preemiumklassi kõikjalsõitjaid. Ideeauto Kia Telluride, mida Detoridi autonäitusel äsja esitleti, on Kia Motorsi tänane nägemus tuleviku suurtest luksusmaasturitest.

Telluride on veidi üle viie meetri pikk ja sellesse mahub kuni seitse sõitjat. Ideeauto puhul on üsna üllatav, et Telluride on ehitatud juba olemasolevale põhjale – Kia Motors on Telluride’ i arendamisel aluseks võtnud praeguse Kia Sorento šassii ja ehitanud sellele Sorentost klass kõrgema sõiduki.
Loe pikemalt siit (klõpsti)