Oktoobris 2013 otsustas Oberholzer oma vana auto uue vastu vahetada ja sõitis sellega Houstoni autoesindusse AutoNation Ford Gulf Freeway. Saades vana F-250 kastiauto asemele uue, 2012. aasta F-250, oli mees kahtlematult vahetusega rahul, kuid autoesindus oleks pidanud seejärel vähemalt auto üle värvima või sellelt tema firma sildid maha võtma, enne kui auto edasi müüs. Oberholzer oli ka tahtnud juba kirja maha nühkida, kuid esinduse töötaja keelas tal seda, lubades auto ise üle värvida.

Nüüd aga ringleb suhtlusvõrgustikes foto Süüriast, kus islamisõdalased just Mark-1 Plumbing firma nime all ringi sõidavad. Autole on külge monteeritud ka kuulipilduja. Auto on nähtavasti mujalt araabiamaadest pärit vabatahtlike rühmituse Jabhat Ansar al-Din (Usulise Rinde Toetajad) käes, mis on liitunud Süürias al-Qaidasse kuuluva Nusra rindega.

Kuidas auto üldse Texase kasutatud autode müügipaigast Süüriasse jõudis, on veidi ebaselge, kuigi paistab, et autoesindus müüs tema vana auto juba kuu aega hiljem oksjonil maha ja sealt toimetati auto mingil teel Türgisse.

Väidetavalt on Oberholzer selle foto pärast saanud ridamisi ähvardavaid ja sõimavaid telefonikõnesid, kuni selleni välja, et inimesed laulavad talle kõrva araabiakeelseid laule. Torumeest on ähvardatud ka tappa, teda on külastanud nii sisejulgeoleku kui ka FBI agendid ja ta on olnud sunnitud praeguseks oma äritegevuse üldse seisma panema. Ta ei julge isegi enam ilma relvata ringi käia.