See leiab aset iga novembri neljandal neljapäeval, kuulutab jõulušoppingu-hooaja algust ja rõõmustab tehnoloogiafänne korralike allahindlustega.

Hiina telefonitootja OnePlus on alati osanud edukalt vastuvoolu ujuda ja nad ei teinud erandit Musta Reedegi puhul.

Selmet teiste kombel allahindlusi pakkuda, müüb ettevõte oma tänavusi nutitelefone OnePlus 2 ja OnePlus X lühikest aega kutsevabalt – kuni 30. novembrini. Hinnad jäid samaks nagu ikka.

Kiire selgitus: OnePlus müüb oma nutitelefone tavaliselt kutsega, mille saamiseks tuleb nende kodukal registreerida ja siis ootama jääda. Kuna telefonid ilmutavad head hinna-kvaliteedi suhet, on selline lähenemine seni edukaks osutunud. Järele teha julgevad ainult mõned väiketootjad.

Uudise koostamise hetkel on 16 GB salvestusruumiga OnePlus 2 läbi müüdud, aga 64 GB variandi saab 399 euro eest. OnePlus X maksab 269 eurot, saadaval mustana (läbi on müüdud ceramic ehk keraamikat meenutava välimusega eksemplarid).

USAs tellijale on mainitud tooted soodsamad, vastavalt 249 ja 389 dollarit ehk mõlemal puhul üle 30 euro odavamad. Nagu ikka, saavad "karistada" need tehnoloogiafännid, kes elavad väljaspool Põhja-Ameerikat.

Samuti kuni 30. novembrini kehtivaid allahindlusi näeme OnePlusi kodukal siiski aksessuaaridele, mille alla kuuluvad kõrvaklapid, korpused ja microUSB kaablid.

Saidil ligitõmbav silt "Kuni 90protsendilised allahindlused" tähendab siiski, et enamik aksessuaare on ainult natuke odavamad. 90% kehtib mõne üksiku asja puhul, millest tahavad vist laod tühjaks müüa.

Näiteks OnePlusi esiktelefoni One (mida enam ei müüda) bambus-stiilis kate on tõesti kümme korda odavamaks muutunud.