Paljud ei viitsi enne nõustumist näiteks kõikvõimalike lepingute sisu ja kasutamistingimustega tutvuda, mistõttu võib hiljem tekkida ebavajalikke vaidlusi ja stressi.

Aga mis üldse oleks see arusaadav keel, mille abil inimesed lepingute ja kasutajatingimustega tutvuma meelitada, ilma et nende silmad hiljemalt 2. leheküljel klaasistuksid?

Vastust teab vähemalt üks mees, joonistaja R. Sikoryak, kes lõi Apple'i iTunesi kasutajatingimuste põhjal koomiksi. iTunes on nutiseadmetele ja arvutitele digisisu vahendav keskkond.

Ta üllitab koomiksit leheküljekaupa spetsiaalselt selleks loodud Tumblr'i-lehel. Iga päev lisandub üks lehekülg. Uudise koostamise hetkel on neid juba 50.

Ja igava ja kuiva tekstiga tutvumine muutub tõesti palju lihtsamaks! Võib kindel olla, et enamikele tutvujatest saab see olema üldse esimene kord iTunes Terms and Conditionsiga lähemalt kokku puutuda.

Koomiksitegelaste jutt koosneb kasutajatingimuste tekstist, aga lugu on loomingulisem kui selle põhjal oletada võiks.

Peategelane on Apple'i legendaarne varalahkunud tippjuht Steve Jobs, kes paistab olevat ühtaegu superkangelane ja tema supervaenlane.

Põneval kombel on iga koomiksilehekülg loodud teise koomiksiautori või karikaturisti stiilis. Pildi all on kirjas ka viide eeskujule, näiteks lk 46 on Tintini looja Hergé stiilis.