Mullustel parlamendivalimistel osales see seltskond Ukraina Internetipartei nime all, kusjuures nimekirjaga, mille eesotsas olid Dart Viktorovitš Veider (Darth Vader), Imperator Viktorovitš Palpatin, Stepan Mihhailovitš Tšubakka (Chewbacca), Padme Mikolaivna Amidala, Magistr Volodimirovitš Joda (Yoda), saadi ka 0,36 protsendi valijate toetus.

Valimistel osalemine oli nähtavasti võimalik, sest partei liikmed on oma nimed ka täiesti seaduslikult ära muutnud ja Darth Vader võib julgelt kõikjal ka oma Ukraina kodakondust tõestava sinise passi lauale panna. Presidendivalimistel tal siiski osaleda ei õnnestunud. Darth Vaderil ei õnnestunud ka ei mullu ega ka nüüd hääletada, sest ta keeldus valimisjaoskonnas oma kiivrit maha võtmast.

Kohalikel valimistel, oli partei tugevalt esil, eriti Odessas. Mitte ainult valimiskastide kaudu. Kuna kommunistliku mineviku monumentidest üritatakse Ukrainas lahti saada, siis avati eelmisel nädalal ka Odessa Lenini monumendi asemel sarnane monument, kus postamendil seisab ehtne Tähesõdade Darth Vader. Tema kiiver peidab ka tasuta wifi tugijaama.

Kohalikel valimistel oli üles antud 142 parteid, sh Darth Vaderi blokk. Mees ise väidab, et on sündinud Kiievis, tema isa olevat olnud helilooja ja ema mannekeen. Darth Vader on lõpetanud Rjazani dessantväelaste kooli, osalenud ka Tšernobõli tuumajaama puhastustöödes. Ta on 2007. aastal rajatud Ukraina internetipartei juht, kriminaalkorras karistatud ei ole.

Et veel segadust vähe oleks, oli Ukrainas üles seatud küll nii Dart Aleksejevitš kui ka Dart Nikolajevitš, Dart Jurjevitš, Dart Viktorovitš ja Dart Olegovitš Veider. Kokku olevat kandideerimissoovi näidanud 44 erinevat Darth Vaderit.

Eile lõi aga laineid video, kus Chewbacca kostüümis kandidaat üritas end politseinike ahelikust läbi murda ja nagu ilmneb, peeti korrarikkumise eest kinni. Ka tema valima ei pääsenud.