Tegemist on päevaga, mil Marty ja Doc rändavad ajas edasi, täpsemalt hüpates 1985. aastast 21. oktoobrisse 2015. Antud päeva tähistab Eestis ka TV1000 Action, mis näitab täna õhtul kultusfilmi triloogia kõiki osi.

Kell 19.00 saab näha „Tagasi tulevikku“ esimest osa. Tegu on Robert Zemeckise 1980-ndate klassikaga, mis räägib loo teismelisest, kes 1985. aastal istub ajas reisiva DeLoreani rooli, mille on leiutanud noormehe hullumeelne teadlasest sõber. Ta satub kogemata ajas tagasi 1950-ndatesse. Probleem tekib siis, kui ta tahtmatult rikub ära oma vanemate esmakohtumise ning ta enda ema armub temasse. Noormees peab lahendama Oidipuse puntra, mille on ise tekitanud, otsides abi ajamasina leiutajalt (kes on nüüd 30 aastat noorem) – vastasel juhul ei sünni ta kunagi. Kui poisi vanemad ei armu, siis ta ei saa ka tulevikus eksisteerida. Ja isegi kui kõik õnnestub, peab ta leidma tee „tagasi tulevikku“.

Mis saab edasi, selgub juba kell 21.00, kui algab „Tagasi tulevikku II“. Seiklustriloogia teises osas rändavad Marty McFly (Michael J. Fox) ja tema sõber Doc Brown (Christopher Lloyd) uhke sportautoga ajas ringi. Sedapuhku satub Marty eksikombel aastasse 2015. Asjad võtavad aga ohtliku pöörde, kui Marty ja teiste McFlyde vihavaenlane Biff Tannen varastab ajamasina, sõidab 1950-ndatesse ja annab iseendale teatmiku, kus on kirjas kõik tulevaste aastate spordivõistluste tulemused. Seeläbi saab tulevik sootuks teise näo - Biff on kõikvõimas miljonär, abielus Marty emaga ja tema idülliline kodukant on muutunud maapealseks põrguks. Õiglus ja kord tuleb taas jalule seada...

Kuulsa triloogia viimane peatükk algab kell 22.50. Erinevates ajaperioodides rändav sõber Marty McFly (Michael J. Fox) jõuab Metsikusse Läände, kus elatakse aastas 1885 ja kus on end mugavasti sisse seadnud ka Marty sõber Doc Brown (Christopher Lloyd). Sinna jõudes peab ta päästma Doci viimase peale vihavaenu pidava Tanneni klanni käest ja samal ajal muretsema, kuidas pääseda tagasi olevikku, sest tema ajamasinast sportauto on selle rännaku käigus tõsiseid vigastusi saanud.

TV1000 Actionit näeb Viasati vahendusel või läbi suuremate kaabeloperaatorite (Elion, Starman, STV).