Kuigi välimuselt sarnaneb uus Apple TV eelmise põlvkonnaga, siis korpusest leiab märksa kiirema jõudlusega seadme. Uuendustena toetab Apple TV uue riist- ning tarkvara abil rakenduste poodi App Store ning uut puutetundliku paneeliga juhtpulti.

Apple TVUut Apple TV-d hoiab töös 64-bitine A8 protsessor ning sel on 802.11ac WiFi ja Bluetooth 4.0 tugi. Ühendusliidestest on seadme tagaküljel HDMI ning võrgukaabli pesad. 32GB Apple TV hakkab maksma ca. 149 ja 64GB ca. 199 eurot.

Tarkvaraliselt kasutab Apple TV nüüdsest uut operatsioonisüsteemi tvOS. Sarnaselt iOSile saavad arendajad tänu uuele operatsioonisüsteemile Apple TV tarbeks arendada erinevaid äppe. Tooteesitlusel tutvustati Netflixi, Hulu, HBO, Showtime, Airbnb, iTunesi ning veel mitmeid muid äppe.

Uue Apple TV juhtimine käib uue puutetundliku paneeliga juhtpuldi abil, mis teeb seriaalides, filmides, mängudes või muudes äppides liikumise senisest märksa mugavamaks. Lisaks puutepaneelile on puldil kiirendusandur ning güroskoop. Tänu Sirile saab Apple TV-d juhtida ka häälkäskluste abil.
Loe Kiibist