Kuid kõik maandurid ja kulgurid, mis Kuu peal käinud või maha jäetud, olid ikka sellel küljel, mida me palja silmaga näeme. Nüüd lubab Hiina aga Kuu tagumisele küljele maanduri saata. Hiina Teaduste Akadeemia teatas Hiina riigitelevisioonile, et maanduri asetamine Kuu tagumisele küljele peaks aset leidma viie aasta jooksul.

Probleemiks, mis seni sealse pinna uurimist takistanud, on nähtavasti see, et maalt lähtuvad raadiosignaalid sinna ei ulatu ja seega oleks otseside sealse aparaadiga tõsiselt takistatud. Aga samas oleks sinna tulevikus viidav raadioteleskoop ka võimeline töötama Maa raadiomüra häiriva mõjuta. Raadioteleskoop Kuu tagumisel küljel aitaks meil veelgi paremini mõista universumi saladusi.

Hiina suutis teatavasti 2013. aastal toimetada Kuu pinnale oma esimese kuukulguri Yutu. Järgmine suurem missioon sinna on ajastatud 2017. aastaks. Siis peaks maandur koguma Kuu pinnaseproove ja tooma need tagasi Maa peale. Missioon Kuu tagumisele küljele võiks päevakorda tulla 2020. aastal. Mehitatud lend Kuule võtaks veelgi rohkem aega.