Kui palju sõit täpselt maksab, otsustab autojuht, kes hääletajaid peale tahab võtta. Ta saab määrata hinna vahemikus üks kuni kuus eurot arvestusega, et mida madalam hind, seda kindlamalt ja kiiremini auto reisijaid täis tuleb.

Uus äpp on saadaval Androidiga telefonidele ja iPhone'le, kodulehekülg on gethopp.com.

Järgneb Taxify pressiteade:

Tänasest avati Taxify meeskonna poolt pilootprojektina sõidujagamist võimaldav mobiilirakendus Hopp. Uus app aitab reisijatel mugavalt Tallinna ja Tartu vahel autodes vabu kohti leida ning juhtidel oma kütusekulusid säästa. Eesmärgiks on aasta lõpuks jõuda 15 tuhande sõitjani.

“Taxify kasvab linnasisese transpordi sektoris Euroopas kiiresti ning on Eestis muutnud rohkem kui 100 tuhande inimese jaoks täielikult igapäevast taksode kasutamist. Nüüd näeme me ka linnadevahelise transpordis tohutut potentsiaali uuendusteks, mistõttu avasime tänasest pilootprojektina eraldiseisva rakenduse Hopp,” selgitas Taxify tegevjuht Markus Villig.

Tallinna ja Tartu vahel toimub igakuiselt üle 200 tuhande sõidu ning küsitluste põhjal on rohkem kui 60% ajast autos vähemalt 3 vaba kohta. Trend autokohtade jagamisest kogub populaarsust üle maailma ning ka Eestis on juba selletarbelistes Facebooki gruppides üle 50 tuhande inimese.

“Hopp võimaldab reisjal alates 1€ eest ühest linnast teise liikuda ning bussijaama asemel mugavalt koduukseni jõuda. Juhtide jaoks on rakendus mugav vahend oma kütusekulusid kuni 80% säästa ning pikaks sõiduks vestluskaaslane leida” lisas Markus.

Uue rakenduse eesmärk on muuta transport efektiivsemaks, aidates reisijatel üksteist mugavalt ja turvaliselt leida. Hääletamine on tänaseni olnud pigem nišiturg, kuid tehnoloogia ja sotsiaalvõrgustikud võimaldavad usaldust kiiresti tekitada.

Kõik kasutajad peavad Hoppi registreerima Facebooki profiiliga ning saavad iga sõidu järel oma kaasreisijatelt hinnangu.

Uus äpp on saadaval Androidiga telefonidele ja iPhone'le, kodulehekülg on gethopp.com.