Internetivideo populaarsus aina kasvab (ning jääb kauaks kestma). Domusel on nüüd kinnisvaravideote avaldamiseks oma YouTube'i-kanal.

Kanalis hakkavad kohe silma paar lühiklippi ettevõtte enda promomiseks. "YouTube on tuntud oma meelelahutusliku külje poolest, mistõttu lubame endale vahetevahel ajaviitlike videote tegemist, millest ei puudu ka enda üle naermine," teatab ettevõtte juhatuse liige Raul Reino.

"Tahame näidata klientidele, partneritele ja sõpradele, et kinnisvaraturg ei ole ainult kuivad tootlusnumbrid või hall betoon, vaid seal tegutsemine saab olla ka lõbus ja tõeliselt nauditav."

Esialgne klipivalik kinnisvaraobjektide kohta on üllatavalt mitmekesise sisu ja ettevalmistusega. On inforikkamaid ja liikuvamaid, on selliseid, mis oleks justkui koostatud etteantud fotode põhjal.

Kas selline uudne viis aitab hoonest ja elupinna seisukorrast tavalisest paremat ülevaadet saada (või isegi tavalisega võrdset), on iseküsimus. Aga tore vaheldus siiski tavapärastele piltidele-tekstidele!

Forte paarile küsimusele vastab ka Domuse juhatuse liige Raul Reino:

Kuidas valite, millistest objektidest videosid teha?

Ettepaneku videote tootmiseks teeb maakler, kes valib objekti nende hulgast, kus on sõlmitud maaklerleping, müügihind on mõistlik ning mõistagi on olemas omaniku nõusolek video tootmiseks ja avaldamiseks.

Kui palju keskendute fotode esitamisele YouTube'i klippide kujul ja kui palju n-ö tõelise liikuva pildi tootmisele?

Eesmärk on teha vaid selliseid videosid, millel on liikuv pilt. Fotode esitlus on küll tore ja jääb alles, kuid kuulub natuke "eilse" päeva hulka. Liikuv pilt on tänane ja homne päev.

Mida pressiteates mainitud regulaarne tootmine tähendab? Kui palju videosid on iga kuu oodata?

Esialgne eesmärk on avaldada üks video nädalas, kuid avaldamiste graafik sõltub ka sellest, kui hõivatud on videovalmistajad ning kui aldid on omanikud nõusolekuid andma videote tegemiseks.