Kui palju paberit siis kuluks terve interneti printerist välja laskmiseks? Ühendkuningriigi Leicesteri ülikooli tudengid George Harwood ja Evangeline Walker otsustasid asja uurida ja avaldasid tulemused väljaandes Journal of Interdisciplinary Science Topics.

Nad leidsid, et vastus oleks 68,1 kuni 136 miljardit A4-lehte, kui iga otsimootorites indekseeritud veebisait mahuks 15-30-le lehele. Sääraseid veebilehekülgi on tänavuse veebruari seisuga 4,54 miljardit.

Eeldusel, et sait mahub 15-le lehele, peaks vajaliku paberikoguse tootmiseks maha raiuma 8 miljonit puud ehk 114 ruutkilomeetrit Amazonase vihmametsa.

Umbkaudse vastuse see annab. Alates veebruarist on internetilehekülgi aga kindlasti ka juurde tekkinud ja arvestatud pole veel Tumedat Veebi, mille sisu otsimootorid ei indekseeri ja mis on väidetavalt palju suurem kui "nähtav" osa.

Tumedasse Veebi kuulub igasugune veebitegevus ja –sisu, mida kasutajad ei soovi avalikkusega jagada, näiteks illegaalne relva- ja mõnuainete müük ja "seksuaalhobid".