Tom Ford: Peatoimetaja Charlie Turner saatis mulle just selfie, mis mind väga rõõmustas. Põhjus on ilmne – Charlie seisab McLaren P1 ees ja kutsub mind endaga liituma. Erutus kasvab, kui toimetaja Ollie Marriage’ilt laekub sarnane foto, kus ta hoiab peos Porsche 918 Spyderi võtmeid. Me oleme mõlema hüperautoga sõitnud ja neist Top Gearis ka kirjutanud. Aga kunagi varem pole need kolm masinat asunud üksteisele nii lähedal. Saadan kolleegidele vastuse, kuhu lisan ka koordinaadid, kus võiksime kokku saada. See on teetasku vaimustava, Itaalia mägedes ühe väikese linna naabruses ussina lookleva tee ääres. Selle linna nimi on Maranello. Lisan sõnumile ka pildi, millel naeratan samuti. Mu taustal on LaFerrari. Pillerkaar võib alata!

See on proovisõit, mis on unikaalne terves maailmas – ühelgi teisel autoajakirjal pole õnnestunud sellist kolmikut veel samaaegselt kokku kamandada. Need autod on kui viirastused, mis kümblevad erakogude päevavalguslampide valguses ja satuvad suletud teelõigule väga harva. Kuid siiski – milline neist on parim? Seda saad lugeda Top Gear Eesti mainumbrist!

VEEL VÄRSKES TOP GEARIS:

  • · Lamborghini Huracán ja Bentley Continental GT3-R. Volkswageni parimad pojad joovad Rootsis ära kogu bensiini ja lähevad siis omavahel kähmlema. Krimiuudiseid vahendab Top Gear.
  • · Me ei usu siiamaani, et sõitsime Eestis Alfa Romeo 8C Competizionega. Investeerimisnõuanne tuleb samuti looga kaasa.
  • · Kaheistmeline GT, täpselt selline, nagu unistada oskame! See on Bentley EXP 10 Speed 6.
  • · Kolm nelikveolist kupeed libedal jääl. Muu hulgas saame brittidelt soovitusi, kuidas libedaga püsti püsida. Hm …
  • · Sõidueksam: 17-aastane Viimsi koolipoiss Hannes Soomer on Eesti motospordis tõusev talent.