Biitlid polnud mitte ainult kuulsad ja mõjukad. Nende arenemislugu, käekäik ja pärast tegevuse lõpetamist ka üksikliikmete edasine tegevus on avalikkusele hästi teada, küll massimeedia, küll muude vahendite abil.

Sellega seoses hea küsimus: aga kas The Beatles ikka oli olemas?

Internetis leidub selline tore sait nagu thebeatlesneverexisted.com, mis väidab, et bändi ei eksisteerinudki, vähemalt mitte üldtuntud kujul ehk nelja Liverpooli noormehena! Saidi väitel on The Beatles üks pikaajaline ja hoolega arendatud pettus.

Nagu nad kirjutavad: "Saidi eesmärk on pakkuda tõestusmaterjali, et The Beatles koosnes kohe algusest mitmest mitmikust ning nad polnud lihtsalt neli noort meest "Liverpoolist" nagu meid üritati uskuma panna. Näitame selle kinnituseks siin palju pilte ja avasime foorumi."

Nad toovad kinnituseks palju näiteid (võiks öelda fotosüüdistusi), kus samal kutil on eri piltidel muuhulgas eri pikkus, kõrvakuju, hambumus, kulmukuju vms.

Vandenõuteoreetikud ei oska pakkuda, kuidas äravahetamiseni sarnased noormehed kokku koguti, aga ei välista midagi, lihtsalt imiteerijatest kuni sünteetiliselt toodetud inimeste, kloonide ja "robotoidideni" välja.

Ülaloleval pildil: biitlid 1967. aastal. Pärast seda lugu on mul tekkinud kindel kõhutunne, et McCartney (paremalt teine) oli mitte inimene, vaid väga suur biooniline mängukaru! Parema kõrva tagant paistab isegi juhtmeots, millega tema akusid laeti!