Hiina ehitas Danyangi-Kunshani suursilla 10 000 töölise jõul ja umbes 6,8 miljardi euro eest valmis ainult nelja aastaga. Sild asub Jangtse jõe suudmealas riisipõldude kohal ning ainult mõned kilomeetrid sellest ületavad tegelikult Suzhous asuva Yangchengi järve avavett. Keskmiselt on silla kõrgus maapinnast 31 meetrit.

Sild asub raudteel Shanghai ja Nanjingi vahel Hiina idaosas Jiangsu provintsis. Jangtse jõe suudmemaa geograafiat iseloomustavad madalad riisipõllud, kanalid, jõed ja järved. Sild paikneb Jangtse jõega enam-vähem rööpselt, asudes sellest 8–80 kilomeetrit lõuna pool. Sild läbib läänest itta mitmeid keskuseid Danyangist Changzhou, Wuxi, Suzhou ja viimaks Kunshanini. Üheksa kilomeetri pikkune lõik silla keskel Suzhous ületab Yangchengi järve.
Maailma pikim sild.

Maailma pikim maanteesild on 55 kilomeetri pikkune Bang Na kiirtee Tais. See kuue sõidurea laiune kergitatud maantee ületab vaid väikese veekogu — Bang Pakingi jõe. Võimsa silla ehitamine nõudis rohkem kui 1 800 000 kuupmeetrit betooni.

Maailma pikim sild veekogu kohal on Pontchartraini teetamm Louisiana lõunaosas. Tegelikult kujutab tamm endast kaht rööpset silda, millest pikem küündib 38 kilomeetrini. Sildu toestavad koguni 9500 betoonsammast.

Louisiana kuulsale sillale tekkis konkurent 2011. aastal, kui Hiina kuulutas, et sealne Jiaozhou lahe sild on pikim sild üle veekogu. Guinnessi rekorditeraamat otsustas tiitli poolitada, märkides, et 42,5 kilomeetri pikkune Jiaozhou lahe sild on pikim veekogu-üleste sildade kogum, samas kui Pontchartraini sild on pikim katkematu sild.