Täna on Airstream puhkusesõidukite kaubamärk, mida valmistatakse Ohio osariigis asuvas Thor Industries, Inc. allettevõttes, kus on palgal viimatistel andmetel 475 inimest. Ja just 2014. aastal purustavad nad müügirekordeid, nii eduka turunduskampaania, kui eriti just fännide vaimustuse najal, kes ridamisi endale Airstreame hangivad.

Haagiselamu loojaks oli treilerelamute teerajajaid Wallace Merle "Wally" Byam (1896-1962), ning uue sõiduki disaini esitleti ajakirjades 1934. aastal, et 1936. aastal neid ka reaalselt tootma hakata. Varem  valmistas Byam haagiseid masoniidist (aurutöödeldud puidukiust mass), Airstream on aga valmistatud alumiiniumist, olles kerge, kumer, voolujooneline, ja meenutab veidi hõbekuuli.

Airstreame leiab möödunud aastakümnetest paljudel maailma teedel, USA-st Taini välja, Euroopas on sõidukeid juba ammu turustatud, uuemal ajal on aga uued keskused avatud Austraalias, Lõuna-Koreas, Hiinas ja Tais. Kuigi nad ongi subkultuur, on Airstreami fännid (omanikud ehk Streamers ja osta tahtjad ehk Dreamers) ühtmoodi vaimustatud sellest haagisest, olgu emakeeleks mis iganes. Just elustiili turustamine on see, mis võimaldanud Airstreamil kõiki konkurente üle elada.

Lõuna-Aafrikas Kaplinnas asuv Grand Daddy Hotel on rajanud oma katusele lausa Airstreami-pargi, kus numbritubade asemel võimalik tarbida haagiste mugavusi. Ja hotellina kasutatakse neid neljarattalisi mujalgi.

Täna toodetakse umbes 50 haagiselamut nädalas, järgmisel aastal kavatsetakse aga veidi suurendatud mõõtmetega haagiseid toota juba poole võrra rohkemgi. Firma edu saladus - nad ei sunni oma ostjaid kiiresti lagunevate masinate pärast tagasi tulema, vaid toodavad pigem uut ja laiemat fännibaasi oma vastupidavate sõidukitega.

Airstreami pikka vastupidavust on peetud kohati isegi needuseks, sest inimesed sõidavad nendega aastakümneid ja lihtsalt ei vaja uut mudelit.

Ja nii polegi midagi mõnusamat, kui istuda kuskil maailma serva peal oma hõbedase Airstreami trepil ja vaadata päikeseloojangut, nagu mõne kauge planeedi peal elades.