Küsimust "miks" ei tasu siin ilmselt esitada, sest kuigi kolm miljonit dollarit (2,28 miljonit eurot) maksev vagunelamu tavakodaniku rahakotti ei mahukski, on disainerid saanud jälle tõelise kunstiteosega hakkama. Valmistajaks Austrias tegutsev ettevõte Marchi Mobile. Ratastel "luksusjahti" hakatakse 2015. aastal aktiivselt reklaamima USA-s, kuigi ka Dubai turg on nende suure tähelepanu all.

Liikuv palee on ehitatud rekka DAF XF105 kere põhjal, mootor on aga võetud Volvolt, ehk kvaliteedimärk peaks olema tagatud. Ja rekka võimsust on tõesti vaja, et kogu seda marmorit ja kulda seal sees edasi viia. Disainiks on ideid saadud Luigi Colanilt, keda võib pidada üldse nn biodünaamilise tööstusliku disaini isaks.

86-aastane Colani on andnud alates viiekümnendatest eriskummalisi ilmeid nii lennukitele kui autodele, eksperimentaalsed ehitised, ka elektroonikaseadmed on saanud tema kujuri- ja aerodünaamikukäe all omale ilme. Isegi Swissairi stjuuardessid ja Saksa politseinikud on kandnud tema disainitud univorme.  Pekingi olümpiale valmistas ta sportlasskulptuuride allee. Tema täpne panus eleMMent Palazzo väljatöötamisel on küll pisut ebaselge.