Nissani Eesti turundusjuhi Henri Daumi sõnul on Nissan pooleteise aasta jooksul välja vahetanud pea terve mudelivaliku ja kasutusele võtnud mitmeid uusi tehnoloogiaid. “Nissani põneva roadshow raames ongi sel laupäeval ja pühapäeval võimalik mitmeid mudeleid näha Eestis esimest korda,” selgitas Daum ja kinnitas, et kogu nädalavahetuse kestval autodemonstratsioonil Tallinnas ootab ees palju põnevat kogu perele.

Üritus toimub laupäeval kl 10-20 ja pühapäeval kl 10-18 Rocca al Mare kaubanduskeskuse ees Paldiski mnt 102. Loe ka siit

Autohuvilised näevad Rocca al Mare keskuse juures esmakordselt paari kuu jooksul Eestis müügile jõudvate Nissan Juke’i ja X-Trail’i uusi mudeleid, septembris saabuvat täiesti uut täiselektrilist tarbesõidukit e-NV200 ning oktoobri lõpus müügile jõudvat uut Nissani autot Pulsar. Samuti demonstreeritakse möödunud aasta teisel poolel müügile jõudnud Nissan Micra, Note ja LEAF uusi mudeleid ja sel kevadel välja tulnud täiesti uut Qashqai’d.

Üritusel on lisaks autodele mitmeid põnevaid tegevusi kogu perele, sh auhinnamängud, omanäoline küünestuudio, võimalus mängida lauajalgpalli ja teha bagjump hüppeid ning sellest mälestuseks ka pilt koju viia.