• Koostöös Peugeot/Citroeniga
• Müügile jõuab septembris
• Hind alates 9790 eurost

Esimese põlvkonna Aygo läbis uuenduskuurid 2008. ja 2012. aastal ning kokku müüdi üle 760 000 eksemplari, täites kõiki autole pandud ootusi.

Nüüd on aeg AYGO teiseks põlvkonnaks, mis on samuti valminud koostöös PSA-ga ja jagab detaile sõsarmudelitega Citroën C1 ning Peugeot 108.

Auto pikkus on kasvanud 25 mm (3455 mm), laius on 1615 mm ja kuigi kõrgus on vähenenud 5 mm (1460 mm), on ees 7 mm rohkem pearuumi.

Välimus

Uue põlvkonna AYGO järgib J-Playfuli disaini, mis peegeldab kaasaegset Jaapani noortekultuuri. See tähendab julgeid ja avameelseid vorme ning kujusid.

Auto esiosa on saanud X-kujulise disaini, katusejoon on toodud alla- ja ettepoole, andes tasakaalukama ning ettepoole nõjatuva kuju. Küljejoon jookseb esiuksest ülespoole tagatulede alguseni, jättes sellega vägagi sportliku mulje. Tagaosas jätkub erinevate värvitoonide ja kujude mäng ning samuti leiab sealt väikese spoileri.

Autole on võimalik anda isikupärasust oma soovi järgi tänu rohkem kui kümnele detailile, mida on võimalik vahetada enda maitsele sobilike värvide ning tegumoele.

Interjöör

Sisemuses jätkub välimusest tuttav temaatika ehk julged kujud ja värvidemäng (õhutusavadel ning ustel). Näidikuplokk on selgelt loetav, rool istub mõnusasti kätte ja nupud on selged ning mugavad.