Falcon-9 raketi stardil olid juba näha tema küljes justkui üleliigsed tugijalad, mis osutusid vajalikuks, sest SpaceX tõi raketi pärast kosmosealuse Dragon rahvusvahelise kosmosejaama juurde lennutamist ühes tükis maa peale tagasi. Kuigi maandumisest videot veel näidatud ei ole, õnnestus see firma kinnitusel täielikult, abimootoriga oli võimalik raketijärgu maandumist suunata ja ta maanduski nende jalgade peale. Küll siiski merre Cape Canaverali neeme esisel.

Vette langemise hetkel oli rakett püstises asendis ja nullkiirusega, ehk oleks sama hästi võinud maha tulla ka maa peal. Maandumispaiga täpsus vajaks küll veel seadistamist, tulevikus võiks ta olla sama täpselt maandatav kui täna helikopter.

Võrdluseks näitame eelnevaid katsetusi selle nn rohutirtsumeetodiga, kuigi siis ei võtnud rakett siiski sisse sellist kiirust, mis oleks teda Maa raskusjõust lahti rebinud.

Selline eksperiment on erakordne, sest seni on kõik Vene, USA, Hiina, või kelle iganes raketistardid lõppenud ikka sellega, et kanderaketi alumised järgud lihtsalt põlevad atmosfääris või kukuvad merre, nüüd on esmakordselt saadud hakkama aga korduvkasutatava kanderaketiga, mis teeks kosmoselennust enneolematult odavama.

Elon Muskile kuuluva SpaceX iga raketistart maksab 60 miljonit dollarit, millest 70 protsenti maksab just kanderakett. Kuid maandumiseks peaks rakett juba õhku tõustes kandma tavalisest rohkem kütust, mis muudab raketi jälle raskemaks ja omakorda 30 protsenti kallimaks.